logo
Slap af i din egen private drømmevilla
icon
Om os
  Søg i vores villaer:
  icon
  info
  iconAnkomst
  iconAfrejse
  icon
  Gæster

  Last Minute? Giv dit tilbud nu!

  Kigger du efter en last minute ferie ?
  Lad os vide, hvor meget du er villig til at betale for en villa, og vi vil forhandle den bedste last minute pris med ejeren.

  Hvordan fungerer det?:

  • Brug søgemaskinen på venstre side af hjemmesiden for at finde den villa, der passer bedst til dine ønsker såsom; ledigheds periode, antal personer osv
  • I søgeresultaterne klik på den villa, du bedst kan lide.
  • på villaens hjemmeside kan du finde billeder og flere oplysninger. Hvis du ønsker at booke den, men gerne ønsker last minute rabat, så klik på knappen: giv last minute tilbud når den vises, åbnes en pop-up. Hvis din skærm blokerer denne pop-up, bedes du give tilladelse med din browser.
  • Derefter kan du indtaste de nødvendige oplysninger, og give os dit tilbud for feriehuset. Prisen du angiver her, er lejeprisen, andre omkostninger er ikke indberegnet i prisen. Du kan finde ekstra omkostninger nederst på ​​villaens hjemmeside. Det kan ikke betale sig, at give et ekstremt lavt tilbud, da vi i dette tilfælde nok sikkert er nødt til at skuffe dig.
  • Når vi modtager dit tilbud, vil vi forhandle lejeprisen med ferieboligens ejer. Når prisen er bekræftet, vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Hvis den ikke er bekræftet, vil vi give dig nogle alternative tilbud via e- mail. Du vil modtage vores svar inden for 24 timer. Under processen kan villaen bookes online af andre gæster til den almindelige pris.
  • Hvis vi indgår en aftale, kan du booke villaen til den forhandlede pris, og vi vil oplyse dig om vores last minute betalingsmetoder.
  • Det sidste trin vil blive en dejlig ferie til en billig pris !