logo
Slap af i din egen private drømmevilla
icon
Om os

  Om Club Villamar

  Jeg er helt vild med Spanien! Hvad med dig?

  Mine kollegaer sagde, at jeg var vanvittig. Jeg opgav en lovende karriere i de hollandske specialstyrker, for at gøre hvad?!? Tage til Spanien? Hvorfor? Men det var ligegyldigt, hvad de sagde. Jeg var forelsket, og kærlighed fungerer på mystisk vis. Forelsket i min kone, naturligvis, men der var en ny, varm følelse. Jeg var blevet forelsket i Spanien.

  Ahhhhh Spanien...... Når jeg ser tilbage, kan jeg ikke helt påpege, hvordan dette land stjal mit hjerte. Det må have haft noget at gøre med de daglige soltimer. Efter at have tilbragt det meste af mine, dengang 31 år i det herlige, men regnfulde Holland, var jeg parat til nogle varme solstråler på min hud. Spanien viste sig at være et super land til dette! De venlige mennesker og deres afslappede livsstil. Det virkede bare på mig som om, at mennesker der kan hvile midt på dagen, og tilbringe masser af tid udenfor i den smukke natur, helst med venner og familier, må have deres prioriteter i orden.

  Og de friske fisk og skaldyr, som Spanien er så berømt for, smager bare bedre når man sidder i solen på en terrasse. Nej, det må jeg hellere rette: Jeg plejede at spise frokost i solen. En opførsel, der er typisk for mennesker der bor i regnfulde lande, vil jeg tro. Nu om dage sidder jeg i skyggen, ligesom de lokale. Det er bedre for huden, og også for vinen. Og jeg synes min far sagde det godt: 'At se udover havet, lader dit sind udfolde sig'. Ja, vi var overbeviste: Spanien var det land som vi (min kone og jeg) ville opfostre vores fremtidige børn i.

  Kontakt os →

  Der har været nogle udfordringer, selvfølgelig. Bare det at tilvænne sig det civile liv, ville have været en udfordring i sig selv. At vænne sig til den afslappede kultur i Spanien, imens jeg forsøgte at få gjort ting, var vanskeligt for mig. Tro det eller lad være, jeg er stadig ikke vandt til lukketiderne under en siesta! Men alt i alt, efter mere end 12 år: Er Spanien stadig skønt. Jeg er stadig vild med det! Er du også? Det kan du blive!

  Kvalitetstid... Hvem kunne ikke tænke sig mere af det?

  At bo i Spanien har helt bestemt sine mærkelige fordele. Da vi flyttede fra den ene ende af Holland til den anden for år tilbage, var det vanskeligt at få venner og familie til at rejse 'hele vejen til den anden side af Holland' (omkring 1,5 times kørsel maks) for at besøge os. Men tilsyneladende, er det at flyve til det solrige Spanien intet problem overhovedet! Det var dejligt at være vært for så mange af vores kære familiemedlemmer og venner, når de havde ferie. At nyde hinandens selskab under en ferie, giver en meget dyb forbindelse. Langt dybere end blot at se hinanden et par timer om ugen, som vi plejede at gøre. Samtalerne over barbecuen, at nyde et glas lækker vin indtil de sene timer, langt væk fra daglige distraktioner... De handlede ikke om de seneste apps eller iPhones. De handlede om livet. Om de ting, der faktisk betyder noget i vores liv. Drømme, forhåbninger, børn, tid, prioriteter.Ved du, hvad vi hørte oftest? 'Vi burde tage på ferie noget oftere', 'Vi havde virkelig brug for det her for at slappe af', 'Det er så dejligt at se børnene hygge sig så meget', og 'Jeg føler mig levende igen!'.

  Jeg læste en bog for nyligt: Hvad de døde fortryder, af Bronnie Ware. Hun var sygeplejerske. Hun skrev en bog, om de ting folk fortrød, når de vidste at de snart ville dø. Dette er Top 5 fra over 8 års samtaler:

  1. Jeg ville ønske, at jeg havde haft modet til at leve et liv i tro mod mig selv, ikke det liv andre forventede af mig. Dette handlede i høj grad, om uopfyldte drømme.
  2. Jeg ville ønske jeg ikke havde arbejdet så meget. Hver eneste mand Bonnie talte med, fortrød dette. Det var det, som mænd fortrød allermest.
  3. Jeg ville ønske, at jeg havde haft modet til at udtrykke mine følelser.
  4. Jeg ville ønske, at jeg havde opretholdt kontakten til mine venner mere.
  5. Jeg ville ønske, at jeg havde tilladt mig selv at være gladere. Glæde er et valg.

  Lyder det bekendt? At nyde din ferie med dem du elsker i det solrige Spanien, vil hjælpe dig med at eliminere nogle af disse ting. Du vil genoplade dine batterier, få forbindelse og opleve livskvalitet på et højt niveau. Club Villamar giver dig forbløffende beliggenheder, som du kan tilbringe mere tid sammen med de mennesker, der faktisk betyder noget for dig ved. Vores lokale service vil hjælpe dig med at fokusere på dine prioriteter, og få det meste ud af din kvalitetstid.

  Det eneste du behøver at gøre, er at tage det næste skridt. Dine venner og familie vil takke dig for det.

  Ses vi i Spanien?

  Men… Hvorfor booke med Club Villamar?

  Fordi vi tilbyder et bredt udvalg (mere end 2,000) villaer, specielt udvalgt til dig, med en privat pool ved de spanske kystområder. Din drømmevilla er med sikkerhed iblandt vores udvalg! Vi har gjort vores hjemmeside, med opdateret tilgængelighed, så let som muligt at anvende for dig. På denne måde, kan du let og hurtigt overraske dine venner eller familie, med en perfekt ferievilla. Derudover, vil vi tilbyde dig en unik 100% tilfredsheds garanti, og muligheden for at betale sikkert ved hjælp af kreditkort. Fra den første kontakt med vores professionelle, internationale medarbejdere, vil dette stå helt klart for dig: Vi går faktisk op i din ferie!

  Du kan booke din drømmevilla hos Club Villamar, men hvem vil så tage sig af dig, når du ankommer til Spanien? I Spanien, har vi fundet lokale >gæstfriheds-partnere i Hjemmeservice organisationen. Fra kontorer i Sant Antoni de Calonge, Lloret de Mar, Santa Susanna og Sitges, vil de entusiastiske medarbejdere forkæle dig, lige fra det øjeblik du ankommer, til det øjeblik du tager afsted igen. De er dine kontaktpersoner, som vil sikre at din ferie er en stor succes. Det er, hvad vi garanterer!

  Vi har også fundet pålidelige partnere ved den utrolige spanske Costa Blance og Costa del Sol, og på de smukke øer Ibiza og Mallorca. De har alle høje standarder for gæstfrihed. Vores intensive samarbejde med Banco de Sabadell og Google, har taget vores service til et endnu højere niveau.

  I 2023, blev vores 2,652 villaer nydt af 40,717 gæster, 94% af dem indikerede i et tilfredsheds spørgeskema, besvaret af 2,397 gæster, at de ville booke med Club Villamar igen, og 95% ville anbefale os. Vi er meget stolte over disse tal, og vil fortsætte med at forbedre os. Hos Club Villamar, har vi i årevis repræsenteret en dejlig, afslappende ferie, helt igennem fra A til Z. Det er vores løfte til dig!


  Har du nogen spørgsmål? Så kontakt os venligst her.

  De varmeste hilsner,

  Club Villamar

  Er du en veteran, eller tjener du på nuværende tidspunkt hos væbnede styrker? Club Villamar, er som en veteran-ejet forretning, stole over at tjene dig. Nyd 5% rabat på dit lejemål. *

  * Bare foretag din booking, og send bevis (en kopi af dit militær eller veteran ID) til reservations@clubvillamar.com. Vi vil sende dig bekræftelsen, med de korrekte priser. Desværre kan denne rabat ikke kombineres med andre rabatter.


  Generelle vilkår og betingelser

  Generelle vilkår og betingelser

  Home service kontor

  Homeservice Calonge

  Homeservice Calonge

  Avinguida Catalunya 19, local 3
  17252 Sant Antoni de Calonge

  GPS: 41° 50' 48.6996" N, 3° 5' 57.4008'' E

  Email: hscalonge@gmail.com

  Homeservice Maresme

  C/ Ramón Turró, 2
  08389 Palafolls, Barcelona

  GPS: 41° 39' 56.8908'' N, 2° 44' 53.6136'' E

  Email: g.pastor@clubvillamar.com

  Homeservice Lloret de Mar

  Homeservice Lloret de Mar

  Avinguda villa de Tossa 103
  17310 Lloret de Mar

  GPS: 41° 42' 20.05" N, 2° 51' 39.017" E

  Email: lloretnorth@clubvillamar.com

  Homeservice Sitges-Costa Daurada

  Homeservice Sitges

  Carrer Baixador,2
  43882 Segur de Calafell, Tarragona

  GPS: +41° 11' 32.5104", +1° 36' 13.158"

  Email: sitges@clubvillamar.com