logo
Slap af i din egen private drømmevilla
icon
Om os
  Søg i vores villaer:
  icon
  info
  iconAnkomst
  iconAfrejse
  icon
  Gæster
  100% Tilfredsheds Garanti
  100% Tilfredsheds Garanti
  Laveste prisgaranti
  Laveste prisgaranti.
  Gode anmeldelser på
  4.5 / 5 baseret 280 Anmeldelser
  Gode anmeldelser på Trustpilot
  Professionel rengøring
  Professionel rengøring
  Sikker betaling
  Sikker betaling

  Villaer Costa Brava | Villa Costa Brava

  1-12 of 497 Resultater
  7.9 / 10 | 46 Anmeldelser
  icon
  6
  icon
  5km
  icon
  egen
  icon
  wifi
  icon
  3
  icon
  3
  fra/
  per dag
  Vis denne villa
  Club Villamar Vurdering
  ★ VUgens villa
  icon
  10
  icon
  9km
  icon
  egen
  icon
  wifi
  icon
  5
  icon
  5
  foreslå
  Club Villamar Vurdering
  ★ Ny villa
  loading
  loading
  loading
  loading
  loading
  loading
  loading
  loading
  loading
  side 1 / 42

  Ovenfor kan du finde mange sommerhuse og villaer på Costa Brava

  Hvorfor skulle du leje en villa eller et sommerhus på Costa Brava?

  Leder du efter en anderledes ferie? Så er Costa Brava det rette sted for dig. Costa Brava kan byde på noget til alle, både til de unge mennesker og til de voksne. Det er et sted, som har alt. Spaniens Costa Brava kyst er omgivet af Middelhavet, og den lokale befolkning samt landskabet gør det til et perfekt feriested. Det sted, hvor alle gerne ville leje et sommerhus eller en villa.
  Vi anbefaler, at du lejer en villa på Costa Brava, og du vil finde alt hvad du har brug for, til en ubekymret og afslappet ferie.
  Hvorfor skulle du have lyst til at dele stranden med alle andre, når du kan være ved din egen private pool, og nyde freden roen? Costa Brava har alt, vidunderlige seværdigheder, rig kultur, restauranter, barer…
  Costa Bravas byer er specielt attraktive og du kan være i en anden by på ingen tid, selv Barcelona eller Girona.
  Club Villamar tilbyder dig store luksusvillaer og sommerhuse, hvor du kan nyde din ferie med hele din familie eller venner.
  Hvis du har brug for at komme væk fra hverdagen, og slappe af… kan du gøre det i din private villa på Costa Brava.

  Vil du gerne vide mere om, hvad Costa Brava har at byde på?

  Oplev Costa Brava kysten fra din villa eller dit sommerhus

  Devidunderlige villaer og sommerhuse hos Club Villamar, vil give dig muligheden for at nyde en af de mest fantastiske feriemål i Spanien, Costa Brava.
  Fra den private pool i din villa eller sommerhus, vil du nyde udsigten over stranden med det klare blå vand, og skønheden af Middelhavets landskab.
  Som du sikkert ved, er Costa Brava et område, der består af mange små byer.. Hvis du ønsker at besøge andre byer, er de alle inde for rækkevidde:Lloret de Mar, Tossa de Mar, Platja d´Aro, Begur, Cadaqués… hver by har sin egensærlige attraktion som du vil få meget ud af. Forestil dig at tage en tur til disse steder, i bil eller med båd. Der er mange både som bringer dig til andre byer på ingen tid. Du kan endda besøge “Les Illes Medes”, en undersøisk Natur Park il´Estartit.

  Underholdning fra dit sommerhus eller din villa

  Den privilegerede beliggenhed af Club Villamars villaer og sommerhuse, giver dig mulighed for at nyde det meste af Costa Brava kysten.
  Forestil dig en grillaften i din have ved din private swimming pool, med en drink i hånden, mens du nyder udsigten.

  Mor dig i det omkringliggende område

  Stort udvalg af aktiviteter! Kan du lide sport? På Costa Brava har du mulighed for at dyrkemange former for vandsport som f.eks snorklling, dykning, windsurf eller kitesurf. Den nordlige del af Costa Brava kysten er kendt for sine lange og blæsende strande. Hvis du foretrækker bjerge, kan du også besøge Pyrenæerne, udforsk landskabet og det vulkanske område i la Garrotxa på mountain bike eller hest..
  Leder du efter andre sportsgrene? På Costa Brava kan du spille golf, bowling, beach volleyball… alt er mulilgt.
  Hvis du tænker på en særlig aften, kan du tage på Casino, der er to i dette område, eller tag til en strand koncert, hvor du vil nyde den magiske musik fra havet på musik festivalen i Cap Roig.
  Selvfølgelig vil du også gerne smage det fantastiske og berømte middelhavskøkken! Der er mange restauranter, hvor du kan smage det traditionelle køkken, ikke gå glip af de typiske små fiskelandsbyer.
  Dine børn vil blive vilde med de sjovevandlande på Costa Brava: Water World, Aquadiver…
  Tid til at lære noget om kulturen: tag til Barcelona eller Girona, besøg de græsk-romerske ruiner i Ampuries. Desuden kan du på Costa Brava kysten finde et af de mest berømte museer> i Spanien; i Figueres kan du besøge Dali museet. Dali er en af de mest berømte surrealistiske malere i verden.
  Som du kan se, alt er muligt på Costa Brava, også fest og dans på de fantastiske diskoteker og musik barer langsCosta Brava.

  Hvorfor skulle du leje en villa eller et sommerhus hos Club Villamar?

  Forestil dig efter en uendelig lang bustur, at blive sat af ved et hotel, og få et lille værelse med støjende naboer.
  Forestil dig nu en ubekymret og afslappende ferie i en privat villa eller sommerhus ved stranden med privat pool og egen have, hvor børnene kan lege…ingen bestemmer, hvad du skal lave…
  Tror du ikke det er muligt? Det lyder utroligt, men er sandt. Hos Club Villamar vil du findealt det, du søger efter i vores villaer og sommerhuse. Du vil nyde en velfortjent ferie i år!